000 01790nam a2200469Ii 4500
001 DIGFCE0017
003 NyNyDIG
007 cr |||||||||||
008 220211t20131998mx a ob 001 0 spa d
006 m o d
035 _a(OCoLC)1319853352
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9786071613639
_qeBook
020 _z9681653807
043 _an-mx---
050 1 4 _aHD9235.P462 ebook
082 1 4 _a641.3384
100 1 _aLong, Janet
_q(Long Towell),
_eauthor.
245 1 0 _aCapsicum y cultura :
_bla historia del chilli /
_cJanet Long-Solís.
250 _aPrimera edición electrónica.
264 1 _aMéxico, D.F. :
_bFondo de Cultura Económica,
_c2013.
264 4 _c©1998
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bEPUB
490 1 _aSección de obras de antropología
504 _aIncludes bibliographical references and indexes.
588 0 _aOnline resource; title from ePub title page (Digitalia, viewed February 11, 2021)
650 0 _aHot pepper industry
_zMexico
_xHistory.
650 0 _aHot peppers
_zMexico
_xHistory.
655 0 _aElectronic books.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aFondo de Cultura Económica
776 0 8 _iPrint version:
_aLong, Janet (Long Towell).
_tCapsicum y cultura.
_bSegunda edición, corregida y aumentada.
_dMéxico, D.F. : Fondo de Cultura Económica, 1998
_z9681653807
830 0 _aSección de obras de antropología.
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/43304/
910 _aPremium collection: 2022
942 _cRAA
999 _c125325
_d125325