000 01758nam a2200409 i 4500
001 DIGPLAVLDS0002
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 210513s2014 mx a ob 000 0 spa d
020 _z9786074027181
035 _a(OCoLC)1257430394
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
043 _an-mx---
050 1 4 _aTX360.M42 ebook
245 0 4 _aLos alimentos en México y su relación con la salud /
_cMiguel Aguilera Ortiz [and 4 others] (coordinadores)
264 1 _aCiudad Reynosa, Tamaulipas, Mexico :
_bUniversidad Autónoma de Tamaulipas ;
_aMéxico D.F. ;
_aMadrid, España :
_bPlaza y Valdés Editores,
_c[2014]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed May 14, 2021)
650 0 _aFood
_zMexico.
650 0 _aNutrition
_zMexico.
650 0 _aFood consumption
_xHealth aspects.
655 0 _aElectronic books.
700 1 _aAguilera Ortiz, Miguel,
_eeditor.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aPlaza y Valdés Editores
776 0 8 _iPrint version:
_tAlimentos en México y su relación con la salud.
_bPrimera edición.
_daCiudad Reynosa, Tamaulipas, Mexico : Universidad Autónoma de Tamaulipas ; México D.F. ; Madrid, España : Plaza y Valdés Editores, [2014]
_z9786074027181
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/52553/
910 _aPremium collection: 2021
942 _cRAA
999 _c131001
_d131001