000 02100nam a2200517Ii 4500
001 DIGUOCES0115
003 NyNyDIG
008 200316s2019 sp ob 000 0 spa d
006 m o d
007 cr |||||||||||
035 _a(OCoLC)1145694477
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788491804192
_q(eBook ;
_qpdf)
020 _a8491804196
_q(eBook ;
_qpdf)
020 _z9788491804185
020 _z8491804188
043 _ae-sp---
050 1 4 _aGT2853.S7 ebook
082 0 4 _a394.1209467
100 1 _aBages-Querol Blanco, Jordi,
_eauthor.
245 1 3 _aLa alimentación en la edad moderna :
_bla cocina en la Cataluña del siglo XVIII /
_cJordi Bages-Querol Blanco ; prólogo de María de los Ángeles Pérez Samper.
246 3 0 _aCocina en la Cataluña del siglo XVIII
250 _aPrimera edición digital.
264 1 _aBarcelona :
_bEditorial UOC,
_c[2019]
300 _a1 online resource.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
490 1 _aArs alimentaria
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed March 16, 2020)
650 0 _aFood habits
_zSpain
_zCatalonia
_xHistory
_y18th century.
650 0 _aGastronomy
_zSpain
_zCatalonia
_xHistory
_y18th century.
655 0 _aElectronic books.
700 1 _aPérez Samper, María Angeles,
_econtributor agent of text.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aUniversitat Oberta de Catalunya.
776 0 8 _iPrint version:
_aBages-Querol Blanco, Jordi.
_tAlimentación en la edad moderna.
_dBarcelona : Editorial UOC, 2019
_z9788491804185
_w(DLC) 2019408148
_w(OCoLC)1098227003
830 0 _aManuales (Editorial UOC) ;
_v614.
830 0 _aManuales (Editorial UOC).
_pArs alimentaria.
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttpss://www.digitaliapublishing.com/a/61746/
910 _aPremium collection: 2020
942 _cRAA
999 _c203331
_d203331