000 01803nam a2200457 i 4500
001 DIGUSALLE0052
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 200930s2015 ck a ob 000 0 spa d
035 _a(OCoLC)1224334324
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9789587711509
_qeBook
020 _a9587711505
_qeBook
020 _z9789587711493
020 _z9587711491
050 1 4 _aTP374 ebook
082 0 4 _a664.09
100 1 _aPovea Garcerant, Ismael,
_eauthor.
245 1 3 _aLa función del envase en la conservación de alimentos /
_cIsmael Povea Garcerant ; Alfredo López Molinello, colaborador.
250 _aPrimera edición.
264 1 _aBogotá, Colombia :
_bECOE Ediciones :
_bEdiciones Unisalle,
_c[2015]
300 _a1 online resource. :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed October 29, 2020)
650 0 _aFood containers.
650 0 _aFood
_xPreservation.
655 0 _aElectronic books.
700 1 _aLópez Molinello, Alfredo,
_econtributor agent of text.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aUniversidad de La Salle
776 0 8 _iPrint version:
_aPovea Garcerant, Ismael.
_tFunción del envase en la conservación de alimentos.
_bPrimera edición.
_dBogotá, Colombia : ECOE Ediciones : Ediciones Unisalle, 2015
_z9789587711493
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttpss://www.digitaliapublishing.com/a/65625/
910 _aPremium collection: 2020
942 _cRAA
999 _c206461
_d206461