000 01831nam a2200433 i 4500
001 DIGUPAMP0002
003 NyNyDIG
007 cr |||||||||||
008 240201s2023 ck ao ob 000 0 spa d
006 m o d
035 _a(OCoLC)1422055791
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _z9786287656017
043 _as-ck---
050 1 4 _aSB267 ebook
245 0 0 _aBionanotecnología aplicada al cultivo de Theobroma cacao L. /
_cRaquel Amanda Villamizar, Edgar E. González, editores.
264 1 _aPamplona, Norte de Santander, Colombia :
_bUniversidad de Pamplona,
_c[2023 ]
300 _a1 online resource :
_billustrations, photographs.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
490 1 _aColección Biología y Ciencias Naturales
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed February 1, 2024)
650 0 _aCacao.
650 0 _aNanobiotechnology.
650 0 _aCacao
_xResearch
_zColombia.
700 1 _aVillamizar Ortiz, Raquel Amanda,
_eeditor.
700 1 _aGonzález, Edgar E.,
_eeditor.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aUniversidad de Pamplona
776 0 8 _iPrint version:
_aVillamizar, Raquel Amanda.
_tBionanotecnología aplicada al cultivo de Theobroma cacao L.
_bPrimera edición.
_dPamplona, Norte de Santander, Colombia : Universidad de Pamplona, [2023]
_z9786287656017
830 0 _aColección Biología y ciencias naturales (Universidad de Pamplona)
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttpss://www.digitaliapublishing.com/a/131094/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c226427
_d226427