000 01796nam a2200433 i 4500
001 DIGDISANT0068
003 NyNyDIG
007 cr |||||||||||
008 240304s2019 sp a ob 001 0 spa d
006 m o d
035 _a(OCoLC)1373990625
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788490522271
_qedición electrónica
020 _z9788490521298
_qedición papel
050 1 4 _aTX531 ebook
100 1 _aMontes, Eduardo
_q(Luis Eduardo),
_eauthor.
245 1 0 _aDiseño y gestión de cocinas :
_bmanual de higiene alimentaria aplicada al sector de la restauración /
_cEduardo Montes, Irene Lloret, Miguel A. López.
250 _a3a edición.
264 1 _aMadrid, [España] :
_bDíaz de Santos,
_c[2019]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references and index.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed March 4, 2024)
650 0 _aKitchens
_xDesign and construction.
650 0 _aFood adulteration and inspection.
650 0 _aFood contamination
_xPrevention.
700 1 _aLloret, Irene,
_eauthor.
700 1 _aLópez, Miguel A.
_q(Miguel Ángel),
_eauthor.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aDíaz de Santos
776 0 8 _iPrint version:
_aMontes, Eduardo (Luis Eduardo).
_tDiseño y gestión de cocinas.
_b3a edición.
_dMadrid, [España] : Díaz de Santos, [2019]
_z9788490521298
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttpss://www.digitaliapublishing.com/a/136034/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c227842
_d227842