000 01655nam a2200457Ii 4500
001 DIGNOBUK067
003 NyNyDIG
006 m o d
008 170519t20112009ag a o 000 0 spa d
007 cr |||||||||||
035 _a(OCoLC)987692157
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9781449257705
_q(eBook)
020 _a1449257704
_q(eBook)
020 _a9789876783231
_q(eBook)
020 _a9876783238
_q(eBook)
020 _z9789875842168
020 _z9875842168
050 1 4 _aTX641 ebook
082 0 4 _a641.013
100 1 _aGularte, Hugo Celso,
_eauthor.
245 1 0 _aAreas gastronómicas :
_bla gastronomía del siglo XXI : una visión técnica del nuevo escenario comercial /
_cHugo Celso Gularte.
246 3 0 _aGastronomía del siglo XXI
264 1 _a[Buenos Aires, Argentina] :
_bNobuko,
_c[2011]
264 4 _c©2009
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed May 20, 2017)
650 0 _aHospitality industry.
650 0 _aGastronomy.
650 0 _aDinners and dining
_xManagement.
655 0 _aElectronic books.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aEditorial Nobuko
776 0 8 _iPrint version:
_aGularte, Hugo Cels.
_tAreas gastronómicas.
_dBuenos Aires : Nobuko, 2009
_z9789875842168
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/34235/
910 _aPremium Collection: 2017
942 _cRAA
999 _c242368
_d242368