000 01740nam a2200469Ii 4500
001 DIGCSIC0314
003 NyNyDIG
007 cr |||||||||||
008 210722s2014 sp a ob 000 0 spa d
006 m o d
035 _a(OCoLC)1282639524
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788400098605
_qeBook
_qpdf
020 _a9788483199664
_qeBook
_qePub
020 _z9788400098599
_q(CSIC)
020 _z9788483199398
_q(Catarata)
024 7 _a723-14-131-8
_qe-NIPO
_2nipo
024 7 _z723-14-130-2
_2nipo
050 1 4 _aTX553.P7 ebook
100 1 _aLópez Fandiño, Rosina,
_eauthor.
245 1 4 _aLas proteínas de los alimentos /
_cRosina López Fandiño.
264 1 _aMadrid :
_bCSIC :
_bLos Libros de la Catarata,
_c[2014]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
490 1 _aColección ¿Qué sabemos de? ;
_v54
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed July 22, 2021)
650 0 _aProteins in human nutrition.
650 0 _aFood science.
655 0 _aElectronic books.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aEditorial CSIC
776 0 8 _iPrint version:
_aLópez Fandiño, Rosina.
_tProteínas de los alimentos.
_dMadrid : CSIC : Los Libros de la Catarata, [2014]
_z9788400098599
830 0 _a¿Qué sabemos de? ;
_v54.
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/42689/
910 _aPremium collection: 2021
942 _cRAA
999 _c247465
_d247465