000 01902nam a2200493Ii 4500
001 DIGCOMPLT0030
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 230413s2021 sp a ob 000 0 spa d
035 _a(OCoLC)1377520832
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788466936958
_qpdf
020 _z9788466936941
043 _ae-sp---
050 1 4 _aNA335.S7 ebook
245 0 0 _aCulinae :
_bcocinas y espacios culinarios en Hispania /
_cCarmen Fernández Ochoa, Javier Salido Domínguez y Mar Zarzalejos Prieto (eds.).
250 _aPrimera edición.
264 1 _aMadrid :
_bEdiciones Complutense,
_c[2021]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
490 1 _aSerie Investigación
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed April 13, 2023)
650 0 _aKitchens
_zSpain.
650 0 _aArchitecture, Domestic
_zSpain.
650 0 _aArchitecture, Roman
_zSpain.
650 0 _aClassical antiquities
_zSpain.
650 0 _aExcavations (Archaeology)
_zSpain.
700 1 _aFernández Ochoa, Carmen,
_eeditor.
700 1 _aSalido Domínguez, Javier,
_eeditor.
700 1 _aZarzalejos Prieto, M. del Mar
_q(María del Mar),
_eeditor.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aEdiciones Complutense
776 0 8 _iPrint version:
_tCulinae.
_bPrimera edición.
_dMadrid : Ediciones Complutense, [2021]
_z9788466936941
830 0 _aSerie investigación (Ediciones Complutense)
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/125667/
910 _aPremium collection: 2023
942 _cRAA
999 _c277533
_d277533