000 01594nam a2200409 i 4500
001 DIGDISANT0323
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 240301s2012 sp a ob 001 0 spa d
035 _a(OCoLC)1426284041
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788499690766
_q(libro electrónico)
020 _z9788479788841
_q(libro en papel)
043 _ae------
050 1 4 _aHD9435 ebook
100 1 _aBello Gutiérrez, José,
_eauthor.
245 1 0 _aJamón curado :
_baspectos científicos y tecnológicos : perspectiva desde la Unión Europea /
_cJosé Bello Gutiérrez.
264 1 _aMadrid, [España] :
_bDíaz de Santos,
_c2012.
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer file
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references and index.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed March 1, 2024)
650 0 _aHam industry
_zEuropean Union countries.
650 0 _aPork industry and trade.
650 0 _aMeat
_xQuality.
776 0 8 _iPrint version:
_aBello Gutiérrez, José.
_tJamón curado.
_dMadrid, [España] : Díaz de Santos, 2008
_z9788479788841
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aDíaz de Santos
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/136291/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c283875
_d283875