000 01749nam a2200409Ii 4500
001 DIGDISANT0497
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 240304s2015 sp a ob 001 0 spa d
035 _a(OCoLC)1426283798
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788499699318
_q(libro electrónico)
020 _z9788479785734
_q(libro en papel)
043 _ae-sp---
050 1 4 _aHD9425.S72 ebook
100 1 _aMoreno García, B.
_q(Benito),
_eauthor.
245 1 0 _aHigiene e inspección de carnes.
_nVolumen II,
_pBases científicas y legales de los dictámenes de matadero /
_cB. Moreno García.
246 3 0 _aBases científicas y legales de los dictámenes de matadero
264 1 _aMadrid, [España] :
_bDíaz de Santos,
_c[2015]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references and index.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed March 4, 2024)
650 0 _aMeat industry and trade
_zSpain.
650 0 _aFood industry and trade
_zSpain.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aDíaz de Santos
776 0 8 _iPrint version:
_aMoreno García, B. (Benito).
_tHigiene e inspección de carnes. Volumen II, Bases científicas y legales de los dictámenes de matadero.
_dMadrid, [España] : Díaz de Santos, [2003]
_z9788479785734
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/136466/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c284048
_d284048