000 01552nam a2200385Ii 4500
001 DIGDISANT0523
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 240304s2015 sp ob 000 0 spa d
035 _a(OCoLC)1287242154
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9788499699233
_q(libro electrónico)
020 _z9788479785246
_q(libro en papel)
050 1 4 _aQR115 ebook
100 1 _aAllaert Vandevenne, Corrie,
_eauthor.
245 1 0 _aMétodos de análisis microbiológicos de alimentos /
_cCorrie Allaert Vandevenne, Marta Escolá Ribes.
264 1 _a[Madrid, España] :
_bDíaz de Santos,
_c[2015]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed March 4, 2024)
650 0 _aFood
_xMicrobiology
_xMethodology.
700 1 _aEscolá Ribes, Marta,
_eauthor.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aDíaz de Santos
776 0 8 _iPrint version:
_aAllaert Vandevenne, Corrie.
_tMétodos de análisis microbiológicos de alimentos.
_d[Madrid, España] : Díaz de Santos, [2002]
_z9788479785246
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/136493/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c284075
_d284075