000 01599nam a2200397Ii 4500
001 DIGULIBRE0015
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 240606s2023 ck ao ob 000 0 spa d
035 _a(OCoLC)1437905007
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _a9789589145883
_qdigital
020 _z9789589145876
050 1 4 _aQR99.63 ebook
050 1 4 _aSH174 ebook
100 1 _aTapia Larios, Claudia,
_eauthor.
245 1 0 _aEfecto de las cianobacterias :
_ben la calidad de agua y en los productos pesqueros /
_cClaudia Tapia Larios [and 4 others].
264 1 _aBarranquilla :
_bEdiciones Universidad Libre Seccional Barranquilla,
_c[2023]
300 _a1 online resource :
_billustrations, photographs.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed June 6, 2024)
650 0 _aCyanobacteria.
650 0 _aFishes
_xEffect of water quality on.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aUniversidad Libre
776 0 8 _iPrint version:
_aTapia Larios, Claudia.
_tEfecto de las cianobacterias.
_dBarranquilla : Ediciones Universidad Libre Seccional Barranquilla, [2023]
_z9789589145876
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/156631/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c286607
_d286607