000 01440nam a2200385Ii 4500
001 DIGAMVED0010
003 NyNyDIG
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 240801s2023 sp a ob 000 0 spa d
035 _a(OCoLC)1450885254
040 _aDGITA
_beng
_erda
_epn
_cDGITA
020 _z9788412703658
050 1 4 _aTP370 ebook
100 1 _aMadrid Vicente, Antonio,
_eauthor.
245 1 0 _aCiencia de los alimentos :
_bbromatología : con ejercicios prácticos resueltos /
_cAntonio Madrid.
246 3 0 _aBromatología
264 1 _aMadrid (España) :
_bAMV Ediciones,
_c[2023]
300 _a1 online resource :
_billustrations.
336 _atext
_btxt
_2rdacontent
337 _acomputer
_bc
_2rdamedia
338 _aonline resource
_bcr
_2rdacarrier
347 _atext file
_2rdaft
347 _bPDF
504 _aIncludes bibliographical references.
588 0 _aOnline resource; title from PDF title page (Digitalia, viewed August 1, 2024)
650 0 _aFood science.
650 0 _aFood.
791 2 _aDigitalia (Firm),
_edistributor.
793 0 _gDigitalia eBook Collection:
_aAMV Ediciones
776 0 8 _iPrint version:
_aMadrid Vicente, Antonio.
_tCiencia de los alimentos.
_bPrimera edición.
_dMadrid (España) : AMV Ediciones, 2023
_z9788412703658
856 4 0 _3Digitalia Hispánica
_uhttps://www.digitaliapublishing.com/a/157451/
910 _aPremium collection: 2024
942 _cRAA
999 _c287205
_d287205